KAYSERİ / MELİKGAZİ - Sema Yazar İlkokulu

ÖĞRETMEN RANDEVU SİSTEMİ (ÖRS)

Mrt

"Deprem farkındalığı" eTwinnig projesi kapsaminda,Bilişim teknolojileri ve iletişim kurumu, BTK uzmanı Aydın Çatak tarafından okulumuz 1/E sınıfı hem öğrencilerine hem velilerine zoom üzerinden "Güvenli Internet" semineri verildi.

Within the scope of the "Earthquake Awareness" eTwinnig project, a "Safe Internet" seminar was given via Zoom to both our school's 1/E class students and their parents by Aydın Çatak, an expert from the Information Technologies and Communication Institution

Mrt

"Deprem Farkındalığı" Broşürümüz Yayında

Sema Yazar İlkokulu 1-E sınıf öğretmeni Damla BAYRAK’IN üyesi olduğu Türkiye - Azerbaycan-Yunanistan - Romanya ortaklı Deprem Farkındalığı e twining projesinin broşürleri hazırlandı.  Projenin hedefleri doğrultusunda öğrencilere deprem bilinci kazandırılacak, deprem öncesi-sırası-sonrasında yapılacaklarla ilgili çalışılacak,  öğrencileri araştırmaya, sorgulamaya ve uygulamaya yönelten etkinliklere yer verilerek öğrencilerin somut ürünler ortaya koyması sağlanacak.

Our "Earthquake Awareness" Brochure is Available

Brochures of the Turkey - Azerbaijan - Greece - Romania joint Earthquake Awareness e-twining project, of which Sema Yazar Primary School 1-E class teacher Damla BAYRAK is a member, were prepared. In line with the objectives of the project, students will be given earthquake awareness, studies will be carried out on what to do before, during and after the earthquake, and activities that direct students to research, question and apply will be included and students will be enabled to produce concrete products.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı